Zie de maan schijnt door de bomen

Ik zag veel mistige foto’s op de socials vanmorgen, maar hier in Bellingwolde was het zonnig en lekker fris. De maan scheen ook nog door de bomen. Wel toepasselijk, want vandaag is ook de intocht van Sinterklaas. Straks maar even het Sinterklaasjournaal bekijken. De verhaallijn van dit jaar zorgt weer voor veel commotie. 😅

Zie de maan schijnt door de bomen
Ons Achtertoentje

Vogelpret

De afgelopen weken horen we in de ochtend en avondschemer weer het felle roepen van de merelmannetjes. Enkele jaren geleden verdwenen ze helemaal uit Ons Toentje door het usutu-virus. Ik heb goede hoop dat we het oorspronkelijke aantal van een stuk of tien weer halen. Er is in elk geval genoeg voedsel voor ze.
De groene specht liet ook al van zich horen vanochtend. De mezen genieten volop van het vogelzaad in de voedersilo’s. De grote bonte specht kwam ook al langs voor een hapje vogelpindakaas. Straks wat meelwormpjes verstoppen voor de roodborst en winterkoninkje.

Goed weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.