Mijn droomtuinkas

Toen de buren nieuwe ramen kregen, vroegen we of wij een aantal van hun oude mochten hebben. Al jaren hadden we het plan om een tuinkas te maken van oude ramen. We hadden zelf wat bewaard van onze eigen verbouwing, maar nog niet genoeg voor een kas. 
Het was de bedoeling afgelopen najaar te starten met de bouw, maar er zat van alles tegen. En nu is het dus eindelijk bijna af. Er komt nog een werkplank tegen de muur.  De deur en het laatste valraam moet er ook nog in. En er moeten nog wat tussenstukjes dicht, want alle ramen hebben een andere afmeting, dus soms is er een stukje over.

Het grootste gedeelte van de kas is gemaakt van oude materialen. Zo is de deur gemaakt van de resten van mijn allereerste kas. Je weet wel, die ene die twee dagen stond en vernietigd werd door storm Niklas. Alleen de dakplaten en de palen zijn nieuw.

Ik ben SUPERBLIJ met mijn prachtige tuinkas. De tomaten staan er al in. En dan straks in het najaar mooie sla, radijsjes en spinazie er in. En in het voorjaar aardbeitjes. 🌱❤️
Dank je wel lieve, lieve Foeke. 

3 reacties

Geef een reactie

Terug naar boven
%d