Dex en Bruce

Hollandse smoushond Dex en Australorp haan Bruce begrijpen elkaar niet zo goed. Of ze vinden het leuk om elkaar te jennen. Of Dex is met zijn 16 maanden gewoon nog te speels. In elk geval hebben de twee geregeld mot. Dex is al eens gepikt met een klein gaatje in zijn kop als resultaat. Leert ie daarvan? Nee. 

Hierboven gaat gelukkig al zijn aandacht uit naar het kleine appeltje. Leuk speelgoed. Het valt spontaan uit de boom. Onze Groninger Kroon is in de rui. Ik denk dat het door slechte bestuiving komt, want hoewel de appelboom volop bloeide, zijn er sowieso maar weinig appeltjes gevormd. En die vallen nu dus alsnog eruit. Beetje jammer. 

Een reactie

  1. volkstuinvanbemar

    Leuk, twee van die pestkoppen☺! Ik heb ook bijna geen appel of peer in de bomen hangen.Alles valt er uit. Vorig jaar hadden we een geweldige oogst en toen dacht ik er nog aan dit jaar er sap van te laten persen…niet dus☻

Geef een reactie

Terug naar boven
%d