Dex en Bruce

Hollandse smoushond Dex en Australorp haan Bruce begrijpen elkaar niet zo goed. Of ze vinden het leuk om elkaar te jennen. Of Dex is met zijn 16 maanden gewoon nog te speels. In elk geval hebben de twee geregeld mot. Dex is al eens gepikt met een klein gaatje in zijn kop als resultaat. Leert ie daarvan? Nee. 

Hierboven gaat gelukkig al zijn aandacht uit naar het kleine appeltje. Leuk speelgoed. Het valt spontaan uit de boom. Onze Groninger Kroon is in de rui. Ik denk dat het door slechte bestuiving komt, want hoewel de appelboom volop bloeide, zijn er sowieso maar weinig appeltjes gevormd. En die vallen nu dus alsnog eruit. Beetje jammer. 

Een gedachte over “Dex en Bruce

  1. volkstuinvanbemar juli 15, 2021 / 12:00

    Leuk, twee van die pestkoppen☺! Ik heb ook bijna geen appel of peer in de bomen hangen.Alles valt er uit. Vorig jaar hadden we een geweldige oogst en toen dacht ik er nog aan dit jaar er sap van te laten persen…niet dus☻

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.