Tuinkas klaar. Er kan gekweekt worden.

Hoera

Kijk nou. Alle ramen zitten erin, mooi rekje van oude trellis tegen de muur en een stevige werkplank van oude planken. Wat wil een moestuinmens nog meer? Oh ja, een kweektafel, rechts tegen het raam. Die komt nog. 😀

En de deur moet er nog in, maar aangezien die toch nog niet dichtgaat, doet de uitvoerende timmerman (tevens ontwerper, opzichter en chef tuinprojecten) eerst twee andere klussen. We maken een pergola op ons stoepje naast het huis en we gaan de veranda verbreden. Ik zeg we, want ik help altijd mee. Mijn taak bestaat steevast uit het vasthouden van palen of planken en/of iets waterpas afstellen. (Ik heb een timmermansoog. Dat is tevens mijn enig talent als bouwvakker)

Nu moet ik snel dat sneue potje dragon zien te redden, want die was in een vergetelhoek geraakt. 

 

2 reacties

Geef een reactie

Terug naar boven
%d