Wat een mazzel

Ons sneeuwtoentje

Drie weken geleden lag hier nog een enorme bult sneeuw. Ons moestoentje was in een sneeuwduin veranderd. Na de snowmageddon van begin februari 2021, volgde een week pittige vorst. Ik dacht nog: ‘Dat wordt niks op 1 maart’. 
Maar, zie hier.

Makkelijke moestuin
Tegenwoordig mét kastanjehouten hek.

Dubbel mazzel, want niet alleen is alle sneeuw al lang gesmolten, het is ook prachtig weer tijdens mijn Krokusvakantie.
Dus, mijn makkelijke-moestuinbakken zijn al opgeruimd, omgespit en bemest. De rastertjes zijn schoon en de moestuinbakken hebben naambordjes gekregen. Staat leuk en het is handig in samenwerking met de makkelijke-moestuin app.  

naambordjes voor de moestuinbakken
Naambordjes voor de moestuinbakken

Zoals je hierboven ziet, is er een kastanjehouten hek om de moestuin gekomen. Dit omdat tuinhulphond Dex iets te behulpzaam was met het bewateren en bemesten van de moestuin. Dus toch maar een hekje er om. Staat wel moestuinig, toch? Het plan is om lathyrus, veldbloemen en zonnebloemen er tegenaan te zetten. De lathyrus staat al in wc-rolletjes te ontkiemen. 

Tuinhulphond Dex
(Luistert tijdelijk ook naar de naam Lampje)

2 reacties

Geef een reactie

Terug naar boven
%d