Check mijn anti-slakken houten saladebak op hoge poten

kweekbak saladebak

Sinds gisteren ben ik de gelukkige bezitter van een houten saladebak op hoge poten. Ook dit jaar ga ik de strijd aan tegen de allesverslindende kaken van slakken. De eerste huisjesslakken heb ik al gespot. Vanwege hun hoog schattigheidsgehalte worden deze niet direct afgevoerd. Bovendien vinden de zanglijsters ze erg lekker. De naaktslakmonsters heb ik nog niet gezien. Tot zover dus #winning.

Tuinkas

De goede opletter heeft aan de achterkant van ons stookhutje, een nieuwe kas ontwaard. Kijk, hier staat ie.
IMG_1233//embedr.flickr.com/assets/client-code.js
Op de plek van de vorige kas, die orkaan Niklas niet overleefde. In de kas is plaats voor een minikomkommer en een watermeloen, die ik allebei nog moet opkweken uit een AH moestuintje. (De watermeloen is nog van vorig jaar)

Daarnaast is er plek voor een pepertje en voor cherrytomaten. De grond om de kas beplant ik met lavendel.

Zo, vandaag nog even aan de slag met mijn Appie moestuintjes. Ik kreeg er gister 15 bij de kassa.
Moestuintjes//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Een gedachte over “Check mijn anti-slakken houten saladebak op hoge poten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.