Check mijn anti-slakken houten saladebak op hoge poten

kweekbak saladebak

Sinds gisteren ben ik de gelukkige bezitter van een houten saladebak op hoge poten. Ook dit jaar ga ik de strijd aan tegen de allesverslindende kaken van slakken. De eerste huisjesslakken heb ik al gespot. Vanwege hun hoog schattigheidsgehalte worden deze niet direct afgevoerd. Bovendien vinden de zanglijsters ze erg lekker. De naaktslakmonsters heb ik nog niet gezien. Tot zover dus #winning.

Tuinkas

De goede opletter heeft aan de achterkant van ons stookhutje, een nieuwe kas ontwaard. Kijk, hier staat ie.
IMG_1233//embedr.flickr.com/assets/client-code.js
Op de plek van de vorige kas, die orkaan Niklas niet overleefde. In de kas is plaats voor een minikomkommer en een watermeloen, die ik allebei nog moet opkweken uit een AH moestuintje. (De watermeloen is nog van vorig jaar)

Daarnaast is er plek voor een pepertje en voor cherrytomaten. De grond om de kas beplant ik met lavendel.

Zo, vandaag nog even aan de slag met mijn Appie moestuintjes. Ik kreeg er gister 15 bij de kassa.
Moestuintjes//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Geef een reactie

Terug naar boven
%d