Spring naar inhoud

4 gedachten over “Echte blaadjes

 1. Elvier

  Ik word wel nieuwsgierig Gwen, waarom wil je ze uit de regen houden? Of bedoel je als ze nog zo ienie-mienie zijn?
  Groet,
  L4 (die vandaag courgettes gaat zaaien)

  1. gwendolen

   De tomaten-gurus (waar ik als beginnend tuinierder volstrekt afhankelijk van ben) zeggen dat de blaadjes niet nat mogen worden. Dat je ze daarom zoveel mogelijk uit de regen moet houden. Anders kunnen ze ziek worden. (Shimmeldingen)

   Maar ik weet niet of het wel haalbaar is. Ik heb ook niet zo veel zin in lelijke plastic toestanden op ons dakterrasje. Het huis moet wel verkocht worden 😉

   Succes met de courgettes L4. Wel foto's showen hè?

   (En Gwen nu niet weer op uitloggen klikken i.p.v. publiceren)

 2. Diana Verdaasdonk

  Jeetje....ik heb elk jaar tomatenplanten en ik heb ze nog nooit onder afdakjes gezet! Zodra ze groot genoeg zijn om op eigen benen in een pot te staan gaan ze naar buiten! Huppetee niet lullen maar groeien. Ik zal het eens aan mijn paps vragen! Mega groene vingers, boerenzeun en moestuinhouder in hart en nieren.......mijn GurU 🙂

  1. gwendolen

   Dit geeft de burger moed! Dank je Djaantje. Niet lullen, maar groeien past ook veel beter bij me 🙂

   Oei, bijna weer op uitloggen geklikt.

Reacties zijn gesloten.